Matchwinner St. Juste: 'Mooi om iets terug te kunnen doen voor de fans'

Matchwinner St. Juste: 'Mooi om iets terug te kunnen doen voor de fans'

07-12-2017 00:00
8

Jeremiah St. Juste beleefde woensdagavond het hoogtepunt in zijn voetbalcarrière tot nu toe. De Feyenoord-verdediger viel een kwartier voor tijd in voor Bart Nieuwkoop en kopte in de blessuretijd zelfs de beslissende 2-1 binnen.

"Echt een fantastisch gevoel, heerlijk! Een kippenvelmoment, zoals de supporters dat beleefden", liet St. Juste vanuit de catacomben van De Kuip weten aan de officiële Feyenoord-kanalen. "Het publiek is fantastisch. Hoe ze ons elke wedstrijd supporten, dat laten ze ook elke keer weer horen. Als je dan iets terug kan geven, dan is dat hartstikke mooi."

De verdediger zag vanaf de bank dat Feyenoord, ondanks een snelle achterstand, prima meekon met de nummer twee van de Serie A. "Dat geloof moet je altijd houden. Vooral na die 1-1 voelde ik het geloof bij de spelers terugkomen." Zelfs de rode kaart voor Tonny Vilhena kon Feyenoord niet uit het evenwicht brengen. "Als team zijn we blijven vechten, ook met tien man tegen een fantastisch Napoli. We kunnen het toernooi absoluut met opgeheven hoofd verlaten."