Ajax-collega vraagt zich af: 'De vraag wat Cassierra in de winter gaat doen'

Ajax-collega vraagt zich af: 'De vraag wat Cassierra in de winter gaat doen'

07-12-2017 12:12
29

Kaj Sierhuis klopt nadrukkelijk op de deur bij Ajax. De spits mag dit seizoen zo nu en dan opdraven bij Jong Ajax, waar hij samenspeelt met Mateo Cassierra. Sierhuis heeft geen flauw idee wat voor toekomstplannen Cassierra heeft, die bij Ajax 1 voorlopig niet meer aan de bak lijkt te komen.

Aan de andere kant vraagt Sierhuis zich op hoeveel doelpunten hij dit seizoen gaat eindigen. Tot nu toe maakte hij er twee in drie wedstrijden. "Het hangt ook van het aantal minuten af. De vraag is ook wat Mateo Cassierra in de winter gaat doen", zegt Sierhuis in gesprek met FC Afkicken. "Ik moet zelf zorgen dat ik fit blijf en veel ga spelen. Hopelijk kan ik zoveel mogelijk goals meepikken. Maar een aantal durf ik niet te noemen."

Jong Ajax lijkt weer op het goede spoor te zitten. De ploeg verloor drie duels op rij, maar won de afgelopen duels. "We hebben een paar lastige tegenstanders gehad: NEC, De Graafschap. Er zijn weinig ploegen die in Nijmegen winnen. We hebben goed gespeeld, maar de goals weggegeven. Tegen De Graafschap ook. We kwamen niet onder hun druk uit. Daarna hebben we de draad opgepakt."