Feyenoord-blessuregeval ligt voor op schema en sluit al aan

  Feyenoord-blessuregeval ligt voor op schema en sluit al aan

  donderdag 7 december 2017 om 13:38

  Goed nieuws voor Feyenoord: Eric Botteghin is op de weg terug. De verdediger herstelt razendsnel van zijn knieblessure en ligt voor op schema.

  Dat laat trainer Giovanni van Bronckhorst weten aan het Algemeen Dagblad. Botteghin raakte op 23 september geblesseerd en staat sindsdien aan de kant bij Feyenoord. Daardoor miste de centrale verdediger onder meer vijf Champions League-wedstrijden.

  Botteghin is donderdag weer bij de groep aangesloten en Van Bronckhorst verwacht na de winterstop weer over de Braziliaan te kunnen beschikken. De verdediger heeft zelf zijn zinnen gezet op een rentree in de Klassieker tegen Ajax op 21 januari. Op de donderdagtraining kregen de basisspelers van het duel met Napoli rust.

  Lees meer over:EredivisieFeyenoord

  Plaats een reactie

  52N6E +1015
  donderdag 7 december 2017 om 14:53
  Goed nieuws hij wordt al even gemist!
  Vind ik leuk
  Cookee +10640
  donderdag 7 december 2017 om 16:37
  Vond die 2 van gister meer potentie voor de toekomst hebben dan Bottechin, met alle respect wat de man voor Feijenoord gedaan heeft.
  Vind ik leuk
  52N6E +1015
  donderdag 7 december 2017 om 16:44
  Kijk dit is nu echt zoooo jammer zo’n reactie. Eric die Feyenoord mede kampioen heeft gemaakt die er bij moeilijke wedstrijden altijd zijn mannetje stond wordt hier met één pennenstreek van de hand gedaan. Vergeet niet dat de wedstrijd van gisteren nergens meer over ging. Dan is het makkelijk vrijuit voetballen...
  Vind ik leuk
  Cookee +10640
  donderdag 7 december 2017 om 16:54
  Ik respecteer zijn inbreng zeker. Maar als Feijenoord door wil, dan is een centrum zoals gister een optie, dan kan je dieper spelen, dan komt het midveld dieper en dan Vermeer die zone daarachter oppakken.
  In de ED is Bottechin top, daar is hij een persoonlijkheid en heeft hij zijn fysiek mee. Maar internationaal tref je andere spitsen... een type Mertens is geen feest voor Eric, lijkt mij.
  Ik vond gister wel dat het ergens om ging, laten we wel wezen als Feijenoord elke week deze inzet heeft dan was het gat niet 14 pnts.
  We zagen dat een jaar geleden ook bij PSV, internationaal dan lopen NL-clubs veel harder dan in de ED.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Feyenoord-blessuregeval ligt voor op schema en sluit al aan