Messi: 'De een is een fenomeen, de ander is een klootzakje'

Messi: 'De een is een fenomeen, de ander is een klootzakje'

07-12-2017 14:54
12

Lionel Messi droomt er nog altijd van om zijn carrière te beëindigen bij jeugdliefde Newell's Old Boys. De ster van FC Barcelona vraagt zich af of het ooit zover komt.

"Ik heb vaak gezegd dat het mijn droom is om voor Newell's te spelen, maar ik weet niet of het gaat gebeuren. Die twijfel komt mede door de toestand van het land", zegt Messi tegen TyC Sports. "Ik heb een familie en mijn kinderen komen eerst, dan ik. Ik wil dat ze opgroeien in een rustige omgeving, dat ze veilig van het leven kunnen genieten."

De dertigjarige aanvaller twijfelt of dat mogelijk is in Argentinië. "Het is vreselijk om bepaalde dingen te zien die in Argentinië gebeuren. Dat je de straat oploopt en mensen je willen beroven en je zelfs kunnen vermoorden."

Messi gaat in het interview ook in op zijn zoontjes. Thiago (5) en Mateo (2) zijn zeer verschillend, stelt hij. "Mateo is vreselijk, een karaktertje. Thiago is een fenomeen, zeer braaf en de andere is precies het tegenovergestelde. Een klootzakje. Het is mooi om het verschil tussen de ene en de andere te zien."