Klap voor Stoke en Martins Indi: uitgevallen verdediger maanden uit de roulatie

Klap voor Stoke en Martins Indi: uitgevallen verdediger maanden uit de roulatie

07-12-2017 18:07
1

Rotnieuws voor Bruno Martins Indi en zijn werkgever Stoke City. De Nederlandse verdediger is de komende maanden uitgeschakeld met een liesblessure. Stoke-manager Mark Hughes heeft dat donderdagmiddag bevestigd. 

Afgelopen weekend raakte Martins Indi geblesseerd tijdens het competitieduels tussen Stoke en Swansea City (2-1 winst). Op een brancard moest de voormalig speler van FC Porto en Feyenoord het veld verlaten. Direct na de wedstrijd zei Hughes al dat hij vermoedde dat BMI lang uit de roulatie zou zijn.

Uit een scan is deze week gebleken dat Martins Indi een liesblessure heeft die hem minstens acht weken uit de roulatie houdt. Dat is een stevige domper voor The Potters, die net als alle andere Premier League-teams een druk programma voor de boeg hebben. Tot eind januari staan er liefst elf wedstrijden op het programma. Aanstaande zaterdag gaat Stoke op bezoek bij Tottenham Hotspur.

Martins Indi (25) is dit seizoen geen basisspeler in Stoke-on-Trent. De verdediger kwam acht keer in actie in de competitie.