Slechts negen bekerminuten na FC Twente-vertrek: Nog geen seconde spijt

Slechts negen bekerminuten na FC Twente-vertrek: "Nog geen seconde spijt"

Gepubliceerd: vrijdag 8 december 2017 om 08:00vr 08-12-2017 om 08:00

Joachim Andersen vertrok eind augustus van FC Twente naar het Italiaanse Sampdoria, waar hij tot nu toe niet verder is gekomen dan negen minuten in de Coppa Italia. Desondanks heeft de Deense verdediger geen spijt van zijn transfer.

"Sterker nog: ik denk zelfs dat ik wat voorlig op schema", laat hij weten aan TC/Tubantia. "Ik heb ook nog geen seconde spijt van mijn overgang. Toen ik in gesprek ging is me dit scenario exact zo voorgespiegeld. Als je hier niet bent geweest, dan kun je je bijna niet voorstellen hoe groot het verschil is met Nederland. Het niveau ligt zoveel hoger. Dat geldt ook voor de trainingen."

Andersen blijft FC Twente nog altijd volgen: de 21-jarige Deen bekeek de wedstrijd tegen Ajax via FOX Sports met de inlogcodes van oud-ploeggenoot Jelle van der Heyden. "Bij de gelijkmaker van Twente zat ik wel even rechtop in bed. Ik was blij voor de jongens, de supporters en de club. Ik volg Twente nog steeds op de voet en heb veel contact met de spelers. Wat me verder opviel? Het sneeuwde!"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws