Derde Eredivisie-spits gelinkt aan succesvol Wolverhampton Wanderers

Derde Eredivisie-spits gelinkt aan succesvol Wolverhampton Wanderers

08-12-2017 11:19
17

Wout Weghorst staat naar verluidt in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers. Volgens de Britse media HITC en The Mirror heeft de Championship koploper zijn oog laten vallen op de 25-jarige AZ-spits.

The Wolves maken een uitstekend seizoen door, staan na twintig speelronden bovenaan het weede niveau van Engeland en koersen dus rechtstreeks af op promotie naar de Premier League. De club zit echter niet al te ruim in de aanvallers en is van plan om in de winterstop een spits aan de selectie toe te voegen. Nicolai Jörgensen zou al langere tijd gevolgd worden door Wolverhampton en nu is ook Weghorst met de Engelsen in verband gebracht.

Het is niet bepaald de eerste keer dat Wolverhampton rondkijkt in de Eredivisie. PSV-aanvaller Jürgen Locadia was vlak voor het sluiten van de zomerse transfermarkt dichtbij een transfer naar Engeland, die echter op het allerlaatste moment afketste. De club lijkt de komst van Locadia inmiddels uit het hoofd te hebben gezet en zal in de winterstop naar alle waarschijnlijkheid geen nieuwe poging wagen.