Transfer van 70 miljoen euro naar Liverpool: Hij wilde daar graag heen

Transfer van 70 miljoen euro naar Liverpool: "Hij wilde daar graag heen"

08-12-2017 22:57
12

De beslissing van RB Leipzig-ster Naby Keita om naar Liverpool te vertrekken, heeft geen invloed op de transferplannen van middenvelder Emil Forsberg. Keita verkast voor een bedrag van naar verluidt rond de zeventig miljoen euro naar Anfield. Ook Forsberg wordt nadrukkelijk gelinkt aan grote clubs.

De Zweed laat zijn beslissing echter niet beïnvloeden door de miljoenentransfer van Keita. "Iedere speler heeft zijn doelen", zegt Forsberg tegen BILD. "Voor Naby was het Liverpool. Hij wilde daar graag heen. Dat is zijn keuze en daar kan niemand iets aan doen. Voor mijn eigen carrière heb ik mijn eigen doelen, maar dat zijn mijn geheimen."

Forsberg en Keita zijn belangrijk in de huidige opmars van Leipzig, dat tweede staat in de Bundesliga en derde werd in de groepsfase van de Champions League. Forsberg denkt niet dat Keita onvervangbaar is. "Ralf Rangnick (technisch directeur, red.) heeft alles onder controle. Daar hoef je je geen zorgen om te maken. Hij is een van de meest belangrijke mensen in mijn carrière. Ik vertrouw hem."