PSV-middenvelder tast in het duister: 'Kan best dat ze me houden voor de handel'

PSV-middenvelder tast in het duister: 'Kan best dat ze me houden voor de handel'

09-12-2017 19:44
15

Marco van Ginkel weet niet of hij een toekomst heeft bij Chelsea. De middenvelder ligt nog tot medio 2020 in Londen. De regerend kampioen van de Premier League verhuurde Van Ginkel (25) al drie keer aan PSV. 

"Chelsea houdt contact met uitgeleende spelers via het 'Loan Department' van de club. Oud-speler Paulo Ferreira was laatst nog bij een wedstrijd van ons. Ik scoorde twee keer, was wel een goede timing. Het kan best ja, dat Chelsea me alleen nog houdt voor de handel", erkent de Oranje-international in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar toch: ze geven niet de indruk dat ze me links laten liggen."

"Ik wil nog steeds zo hoog mogelijk spelen. Uiteraard", vervolgt de oud-speler van Vitesse. "Dit seizoen ben ik gestart met een heel concreet doel: eindelijk weer een heel jaar belangrijk zijn bij één club. Ik kom nu bij PSV niet pas na de winterstop binnen, zoals de vorige twee keer."

"Het is ook duidelijk welke kant mijn ontwikkeling opgaat als middenvelder. Verbindingsspeler zijn, past me het beste. En een rol als nummer 10 zoals Pereiro nu heeft? Nee, voor de langere termijn gaat dat het niet meer worden. Hooguit nog incidenteel."