Update: 'PSV betaalt 10,5 miljoen en schotelt Argentijn vijfjarig contract voor'

Update: 'PSV betaalt 10,5 miljoen en schotelt Argentijn vijfjarig contract voor'

Gepubliceerd: zondag 10 december 2017 om 10:16zo 10-12-2017 om 10:16

Rolando Zárate, de zaakwaarnemer van Maximiliano Romero, heeft zaterdag bevestigd dat zijn cliënt onderweg is naar PSV. In gesprek met het Argentijnse radiostation Velez 670 zei Zárate dat Romero dinsdag of woensdag in Eindhoven gekeurd wordt. 

Alles wees er eerder deze week op dat Romero, een talentvolle spits van Vélez Sarsfield, naar VfB Stuttgart zou verkassen. "PSV heeft ook een bod gedaan en dat is de  club waar Max graag willen spelen", aldus Zárate. "Dinsdag of woensdag reizen we af naar Nederland voor een medische keuring."

Het Eindhovens Dagblad deed zaterdag navraag bij PSV. De koploper van de Eredivisie laat weten dat de berichtgeving rond Romero 'voorbarig' is. 'Duidelijk is dat de club op een bijzondere transfer broedt', aldus het regionale medium.

Hoeveel Romero PSV uiteindelijk zal kosten, is nog onbekend. In Duitsland werd eerder gesproken over een bod van zo'n tien à elf miljoen euro van Stuttgart.

Update 10/12 10.16: In Eindhoven ligt er een vijfjarig contract klaar voor Romero. Volgens het Eindhovens Dagblad, dat zich baseert op Argentijnse bronnen, hebben de Eindhovenaren 10,5 miljoen euro betaald aan Vélez Sarsfield, dat een doorverkooppercentage van 10 procent heeft bedongen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws