Twente-routinier haalt uit: Het is verdomme alsof iedereen zoiets heeft van: goh

Twente-routinier haalt uit: "Het is verdomme alsof iedereen zoiets heeft van: goh"

10-12-2017 13:07
33

Na afloop van FC Twente - ADO Den Haag (2-3) heeft Jos Hooiveld zijn ongenoegen geuit over het optreden van enkele medespelers. De ervaren verdediger vindt dat er te veel sprake is is van angst en twijfel. 

Twente verloor zaterdag van ADO door een tegendoelpunt in de laatste minuut. De defensie zag er niet goed uit bij de treffer van Nasser El Khayati. "Je sprint terug en je wilt als het ware uitstappen. En dan weet ik zelf ook dat ik in de 90e minuut niet meer de meest wendbare ben...", aldus een zwaar teleurgestelde Hooiveld in gesprek met RTV Oost. "Je houdt 'm op, je houdt 'm op en dan kiest-ie toch nog een goed gaatje uit", doelde de stopper op de goal van El Khayati.

Wedden

Meer odds

"Als je in 90 minuten niet kunt winnen, zorg dan dat je hem niet verliest. Het is dan dit en dan dat, dan dit en dan dat. Het is verdomme alsof iedereen zoiets heeft van: goh. Foutjes worden gemaakt, en als dat er nu even uit gaat... Ik blijf altijd knokken, zo simpel is het. En de rest van de jongens ook, geloof ik."

"Als de jongens nu eens écht gaan geloven dat ze goede spelers zijn, dan zijn we al vijftig procent verder. Dat ze echt gaan geloven van: wat moeten jullie dan? Wat moet je hier nou? Dan ben je in ieder geval al op de goede weg. Dat vind ik één van de dingen die het meest ontbreekt."  Twente is door de nederlaag tegen ADO op de laatste plaats beland. 

Lees ook: Verbeek wacht nog steeds op zege: El Khayati bezorgt ADO overwinning in Enschede