Duitse club feliciteert PSV met 'toptransfer': 'Dan is hij zo'n 30 miljoen waard'

Duitse club feliciteert PSV met 'toptransfer': 'Dan is hij zo'n 30 miljoen waard'

10-12-2017 15:13
39

Officieel is het nog niet, maar VfB Stuttgart heeft PSV alvast gefeliciteerd met de komst van Maximiliano Romero. Michael Reschke, technisch directeur van de Bundesliga-club, noemt het een 'toptransfer'.

Romero leek Velez Sarsfield te verruilen voor Stuttgart, maar de Duitse club vist op het laatste moment achter het net. De achttienjarige Argentijn, die in eigen land te boek staat als een enorm talent, heeft voor een transfer naar PSV gekozen. Reschke neemt zijn verlies. Hij stelt dat een Stuttgart-bod van 10,5 miljoen euro niet voldoende was.

"Ik kan PSV feliciteren met de transfer", verklaart Reschke in BILD. "Een toptransfer, iets wat wat wij ook graag gerealiseerd hadden. Helaas is, hoewel de gesprekken met de speler, zijn belangenbehartiger en de club in een vergevorderd stadium waren, gebleken dat ons bod duidelijk lager is dan dat uit Eindhoven."

PSV haalt met Romero een goudhaantje in huis, verwacht Reschke. "Ik weet zeker dat hij over twee tot drie jaar zo'n dertig miljoen euro waard is. Dit was voor ons een fantastische investering geweest."

Lees ook: 'PSV betaalt 10,5 miljoen en schotelt Argentijn vijfjarig contract voor'