'De KNVB heeft er gewoon schijt aan. Een lachertje, ik vind het schokkend'

'De KNVB heeft er gewoon schijt aan. Een lachertje, ik vind het schokkend'

10-12-2017 17:26
23

De supportersvereniging van Vitesse is woest op de KNVB. Ondanks een weerwaarschuwing van het KNMI werd zondagmiddag pas op het allerlaatste moment besloten om de clash tussen Sparta en Vitesse in Rotterdam niet door te laten gaan. Zo'n 500 fans van de Arnhemmers beleefden een uiterst vervelende middag. 

"Met supporters wordt geen rekening gehouden. De KNVB heeft er gewoon schijt aan", zegt Paul Koster, voorzitter van de supportersvereniging, in gesprek met de GelderlanderDe aftrap van het duel op Het Kasteel werd eerst nog uitgesteld. Later viel alsnog het besluit om de wedstrijd helemaal te annuleren.

Wedden

Meer odds

"Het is code oranje, het hele land is ontregeld. Natuurlijk vertrekken wij op eigen risisco, maar wij zijn de hele weg naar Rotterdam aan het lijntje gehouden. Voetbalsupporters doen blijkbaar niet ter zake voor de KNVB. Dit is een lachertje. Ik vind het echt schokkend."

De KNVB kan een boze brief verwachten uit Arnhem. "Als we straks in Arnhem komen, zijn we zes, zeven uur onderweg geweest voor helemaal niets. We zijn echt pislink."