Update: KNVB grijpt in vanwege code rood: alle Jupiler League-wedstrijden afgelast

Update: KNVB grijpt in vanwege code rood: alle Jupiler League-wedstrijden afgelast

Gepubliceerd: maandag 11 december 2017 om 11:08ma 11-12-2017 om 11:08

De KNVB heeft maandagochtend besloten om de inhaalwedstrijd tussen FC Oss en NEC niet door te laten gaan. Zondag werd het duel twintig minuten voor aanvang afgelast vanwege de hevige sneeuwval en uiteindelijk verplaatst naar maandag, maar de spelers kunnen thuis blijven.

Dat heeft NEC maandagochtend bekendgemaakt. De wedstrijd is opnieuw afgelast omdat er door de KNMI code rood is afgegeven. De sneeuw houdt Nederland dit weekend in zijn greep en dat resulteerde zondag al in enkele afgelasten in de Eredivisie, waaronder Sparta-Vitesse en FC Utrecht-Feyenoord. Ajax-PSV (3-0) en Roda JC-FC Groningen (2-2) gingen wel door. 

De spelers van Oss en NEC waren al aan de warming-up bezig en het publiek zat al op de tribune, toen bekend werd dat er een streep werd gezet door de wedstrijd. Het is niet bekend wanneer de wedstrijd nu wordt ingehaald. Maandagavond spelen ook Jong Ajax en Jong AZ tegen respectievelijk FC Den Bosch en sc Cambuur. Over die wedstrijden is nog niets bekend.

Update 11:08: De KNVB heeft besloten om alle Jupiler League-wedstrijden op maandagavond af te gelasten, zo heeft de voetbalbond bekendgemaakt. Dat betekent dat Jong Ajax, Jong AZ, FC Den Bosch en sc Cambuur niet hoeven te spelen. Wanneer de wedstrijden worden ingehaald is nog niet bekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws