Van Bronckhorst over incident in Utrecht: Geen goed gevoel aan overgehouden

Van Bronckhorst over incident in Utrecht: "Geen goed gevoel aan overgehouden"

12-12-2017 14:20
19

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft een 'slecht gevoel' over de clash tussen zijn assistent Jan Wouters en scheidsrechter Björn Kuipers. In aanloop naar de afgelaste wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord van zondagmiddag kregen de twee het met elkaar aan de stok. 

Maandag werd bekend dat er door de aanklager betaald voetbal zelfs een vooronderzoek wordt gestart naar Wouters. Tijdens een persconferentie wil Van Bronckhorst dinsdag niet al te veel over het incident zeggen.

"Ik kan niet veel zeggen over Jan Wouters", citeerde RTV Rijnmond hem. "Ik hoorde dat er een discussie was en Kuipers is nog bij ons in de kleedkamer geweest. Ik hoorde niet alles en wil er niet teveel over zeggen, want er loopt een onderzoek. Ik heb er geen goed gevoel aan overgehouden."

De regerend landskampioen krijgt woensdagavond bezoek van sc Heerenveen. Vleugelverdedigers Miquel Nelom en Bart Nieuwkoop zijn nog steeds niet inzetbaar, vertelde Van Bronckhorst. Nicolai Jörgensen kan wél gewoon  spelen. Tegen FC Utrecht zou de Deense spits op de bank hebben gezeten, omdat hij niet volledig fit was.