Groenendijk haalt uit naar 'videoref' van FOX: 'Natuurlijk collega van Verbeek'

Groenendijk haalt uit naar 'videoref' van FOX: 'Natuurlijk collega van Verbeek'

12-12-2017 18:54
26

ADO Den Haag won afgelopen weekend met 2-3 bij FC Twente, maar toch zat trainer Fons Groenendijk nog iets dwars. Hij kan zich niet vinden in de ophef over het vermeende penaltyincident.

Twente claimde in de slotfase een strafschop na een overtreding van Donny Gorter op Fredrik Jensen, maar scheidsrechter Allard Lindhout liet doorspelen. "Het zat ons nu misschien een keer mee met de arbitrage, maar het heeft ook een paar keer tegengezeten", reageert Groenendijk op de persconferentie, geciteerd door Omroep West.

"Dat was trouwens nog wel een opvallend moment, dat de videoref ook bij FOX Sports werkt tegenwoordig", vervolgt de coach. "Pascal Kamperman heeft geloof ik 34 keer dat moment laten zien. Volgens mij wilde hij na afloop dat de bal alsnog op de stip ging. Maar het is natuurlijk ook een collega van Gertjan Verbeek, dus ik begrijp het wel. Maar het was wel merkwaardig."

"Wij krijgen twee weken geleden in Arhem in dezelfde situatie geen strafschop, die zat niet eens in de samenvatting", besluit Groenendijk zijn sneer aan FOX en verslaggever Pascal Kamperman.