Van den Brom: 'Ik ben pissig ja, nu ik het terugzie, word ik nog bozer'

Van den Brom: 'Ik ben pissig ja, nu ik het terugzie, word ik nog bozer'

12-12-2017 23:33
47

John van den Brom is niet blij met scheidsrechter Dennis Higler, die in de 87e minuut een penalty aan PEC Zwolle gaf. Onterecht, zo oordeelt de AZ-trainer. Het werd in Zwolle 1-1, omdat Bram van Polen de strafschop miste.

"Ik ben pissig ja, omdat het helemaal geen strafschop is. Kom op man. Nu ik het terugzie, word ik nog bozer", zegt Van den Brom tegen FOX Sports. "Als je hier penalty's voor gaat geven, kunnen we nog wel even doorgaan. Dit is toch geen strafschop, kom op man. Je moet fluiten in de geest van de wedstrijd, zoals ze dat zo mooi zeggen."

"Ik heb de jongens net een compliment gegeven. Dat geldt ook voor de jongens van Zwolle. Als je op een ijsbaan als deze een wedstrijd neer kunt zetten, vind ik dat een groot compliment voor twee teams die voetballen", vervolgt de AZ-coach. "Dat het soms mis gaat, is gezien de omstandigheden niet raar. Als je dan dit kunt brengen, kan ik daar van genieten."

Komende zondag wacht in Alkmaar de clash om plek twee tegen Ajax. "Nu mogen we aan Ajax gaan denken. Ik heb het steeds afgehouden. Nu deze wedstrijd gespeeld is, neem je dit weer mee. Ik heb veel goede dingen gezien, maar ook dingen die beter kunnen. We hebben nog een paar dagen om er te staan."