'United krijgt duidelijke boodschap en moet verder kijken: Griezmann naar Barça'

  'United krijgt duidelijke boodschap en moet verder kijken: Griezmann naar Barça'

  woensdag 13 december 2017 om 09:19

  Bij Atlético Madrid en Manchester United zijn ze ervan overtuigd dat Antoine Griezmann in de zomer de overstap maakt naar FC Barcelona. The Red Devils informeerden onlangs opnieuw naar de Fransman.

  Volgens The Independent kreeg United evenwel te horen dat Barça heel ver voor ligt in de jacht op Griezmann, die een transferclausule van honderd miljoen euro heeft. De Britse kwaliteitskrant heeft vernomen dat zelfs de spelers van Atlético uitgaan van een overgang van de 26-jarige aanvaller naar Camp Nou.

  Dat nieuws is een tegenvaller, maar geen heel grote klap voor United. De Engelse grootmacht kijkt op meerdere posities naar versterkingen. Zo is Alex Sandro in beeld voor de positie van linksback. Manager José Mourinho leek zijn zinnen te hebben gezet op Danny Rose, maar geeft nu de voorkeur aan de Braziliaan van Juventus.

  United denkt dat het een lastig verhaal is om Rose los te weken bij Tottenham Hotspur. Voor Sandro zijn echter meer kapers op de kust. Ook Chelsea heeft interesse.

  Plaats een reactie

  FSCeara +8773
  woensdag 13 december 2017 om 09:27
  Echt goed systeem het financieel fairplay.over 5 jaar doen we met de nederlandse clubs gewoon weer mee
  Vind ik leuk
  mcmodd +23687
  woensdag 13 december 2017 om 09:34
  Een drastische verandering zou inderdaad goed zijn voor het voetbal. Het schiet zo echt niet op.
  Vind ik leuk
  FSCeara +8773
  woensdag 13 december 2017 om 09:44
  Dat gaat niet gebeuren.de grote landen gaan steeds verder uitlopen en de kleinere landen raken talent steeds jonger kwijt.verschil is nu al mijlen ver maar dat gaan lichtjaren worden.
  Vind ik leuk
  ryolic +234
  woensdag 13 december 2017 om 10:45
  Barca zou zich hier gewoon aan houden met de aanstaande transfers... barca heeft een record omzet van zo'n 900 miljoen gedraaid ;)
  Vind ik leuk
  Gu3rilla +15743
  woensdag 13 december 2017 om 11:57
  Barca heeft de inkomsten dus mogen ze het uitgeven....

  FFP is er nooit geweest om het gat te verkleinen het is er altijd geweest om ervoor te zorgen dat clubs niet boven hun stand leven.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws