Uitleg na Ajax-transfer: Laatste twee maanden geen contact geweest met PSV

Uitleg na Ajax-transfer: "Laatste twee maanden geen contact geweest met PSV"

13-12-2017 10:42
70

PSV was de laatste maanden niet meer in de race voor Perr Schuurs. Dat vertelt de verdediger, die vorige week koos voor een toekomst bij Ajax, in gesprek met Voetbal International.

"Mijn gevoel bij Ajax was vanaf de eerste dag goed", antwoordt Schuurs op de vraag waarom hij Ajax boven PSV verkoos. "Een topclub in Nederland waar steeds weer jeugdspelers de kans krijgen en doorbreken. Ik ben trots dat ik deze kans krijg. De laatste twee maanden is er geen contact meer geweest met PSV."

Schuurs stond ook in de belangstelling van veel clubs uit het buitenland, waaronder Liverpool. "Ik heb voor mijzelf een plan gemaakt en daar past nu nog geen stap naar het buitenland in", aldus de achttienjarige verdediger, die in de zomer van 2018 naar Ajax vertrekt en met directeur spelerszaken Marc Overmars en trainer Marcel Keizer over de transfer sprak. "Ik sluit aan bij de eerste selectie van Ajax en krijg mijn kans, mocht dat niet meteen lukken - want het is natuurlijk een enorm grote stap - dan speel ik mijn wedstijden bij Jong Ajax."