'Ik heb het stadion zien ontploffen, laatste drie jaar niet of zelden gezien'

'Ik heb het stadion zien ontploffen, laatste drie jaar niet of zelden gezien'

13-12-2017 21:05
37

Sergio Padt kan zich niet meer herinneren wanneer het stadion van FC Groningen zo is losgebarsten als na de 3-3 tegen PSV van woensdagavond. De doelman kan zijn geluk niet op door de late gelijkmaker.

"Ik heb het stadion zien ontploffen, dat heb ik de laatste drie jaar niet of zelden gezien", zegt een euforische Padt tegen FOX Sports. Doelpuntenmaker Mike te Wierik staat naast Padt, die grapt met de Groningen-held. "Zo'n simpele intikker van hem he, sjonge jonge jonge. Op de training lukt het hem nooit. Ik ben enorm blij en denk heel Groningen."

Dan komt Te Wierik aan het woord. "Ik heb de kansen wel gehad. Ik had er minstens een meer kunnen maken. Tegen Feyenoord schoot ik op de lat, tegen Sparta werd hij van de lijn gehaald. Dan is het wel lekker als hij nu in de laatste minuut valt. Ik ben er enorm blij mee. We gaan dit lekker vieren in de kleedkamer. Het is een belangrijk punt voor ons. Nog twee belangrijke wedstrijden. We willen een stap omhoog zetten. Dat is voor ons het belangrijkste."