PSV laat peperdure punten liggen in Groningen: 'Ongelooflijk, het is echt zuur'

PSV laat peperdure punten liggen in Groningen: 'Ongelooflijk, het is echt zuur'

13-12-2017 23:25
54

De teleurstelling droop na afloop van FC Groningen - PSV van het gezicht van Marco van Ginkel. De middenvelder leverde in de absolute slotfase twee punten in.

Het betekende na de 3-0 nederlaag bij Ajax een nieuwe klap in het gezicht van de Eredivisie-koploper. "Ongelooflijk", stamelde Van Ginkel bij FOX Sports. "Het is echt zuur. De eerste helft is er niks aan de hand en spelen we goed voetbal. Uiteindelijk krijgen we een goal tegen via een vrije trap, daar is niet zoveel aan te doen. Vervolgens maak je de 1-3 en moet je het duel gewoon op slot gooien."

Wedden

Meer odds

De beslissing bleef uit, waardoor Groningen met alles en iedereen op zoek ging naar de gelijkmaker. Die viel in de 95ste minuut. "Ze brengen in de rust Mahi en Veldwijk en dat weet je dat ze aanvallender gaan spelen en wordt het moeilijk. We hadden in de tweede helft moeite met dat opportunistische spel. We verloren de hele tijd de tweede bal en dan gaat-ie er op het eind nog in ook."

Van Ginkel bevestigde tot slot dat PSV in hoek zit waar de klappen vallen. Het interview met FOX werd overigens afgenomen vóórdat de PSV-aanvoerder te horen kreeg dat video-analist Wim Rip is gereanimeerd en afgevoerd naar het ziekenhuis.