'Fenerbahçe brengt Tottenham op de hoogte van transferplannen met Janssen'

'Fenerbahçe brengt Tottenham op de hoogte van transferplannen met Janssen'

14-12-2017 11:27
17

De kans bestaat dat Vincent Janssen ook volgend seizoen bij Fenerbahçe voetbalt. De Turkse club wil de van Tottenham Hotspur gehuurde spits behouden.

Dat meldt het Turkse Sporx donderdag. Fenerbahçe Aykut Kocaman is tevreden over de manier waarop Janssen zich in zijn eerste maanden heeft gemanifesteerd. Omdat de topclub uit Istanbul vroeg zaken wil doen voor volgend seizoen, is Tottenham al op de hoogte gebracht van de wens om Janssen nog een seizoen te huren.

"Janssen is een belangrijk onderdeel van onze plannen", licht Kocaman toe. Fenerbahçe heeft geen optie tot koop bedongen in de huurdeal met Tottenham. De Engelse topclub wil Janssen bovendien niet onder het aankoopbedrag (22 miljoen euro) verkopen, waardoor een nieuwe verhuur een logische optie is.

De 23-jarige Janssen lijkt vooralsnog geen keuze te willen maken. "Natuurlijk heb ik hier wel mijn gedachten bij, maar het is het beste om me nu te focussen op het heden", liet hij anderhalve week geleden weten. Janssen was dit seizoen goed voor twee doelpunten in elf competitiewedstrijden.