Ontslagbericht blijkt loos alarm: Fraser en Vitesse toch niet uit elkaar

Ontslagbericht blijkt loos alarm: Fraser en Vitesse toch niet uit elkaar

14-12-2017 13:20
44

Henk Fraser en Vitesse gaan met onmiddellijke ingang uit elkaar. Althans, dat meldde een journalist van de Gelderlander donderdagmiddag op Twitter. Er blijkt niets van waar.

'Fraser en Vitesse uit elkaar', meldde een doorgaans goed ingevoerde Vitesse-watcher donderdag verrassend op Twitter. Het bericht werd gretig geretweet, maar amper drie minuten later was er geen spoor meer van de tweet te bekennen. De verklaring kwam even later. 'SORRY: Vals alarm. In grapje van een fake-account getrapt. Duizendmaal excuses!!!!!', laat hij weten. De persvoorlichter van Vitesse laat aan Voetbal International weten dat het inderdaad loos alarm is.

Het is onbekend welk Twitter-account voor de faux pas heeft gezorgd. Vitesse kwam woensdagavond niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Willem II. Na afloop reageerde Fraser furieus op het tegenvallende spel van zijn ploeg. "Wij hebben niets gebracht. In alles zijn we tekortgeschoten. Niemand wordt hier heel blij van. Dus het is duidelijk dat ik pissed ben ja", aldus Fraser. Hij won afgelopen seizoen de KNVB Beker met Vitesse. Het was de eerste prijs in de clubgeschiedenis.