'Alles goed, zei Ronaldo in het Nederlands. Het andere herhaal ik niet, haha'

'Alles goed, zei Ronaldo in het Nederlands. Het andere herhaal ik niet, haha'

14-12-2017 16:36
21

Mink Peeters maakte eind 2014 de overstap van Ajax naar Real Madrid. Bij de Spaanse grootmacht liep hij superster Cristiano Ronald een paar keer tegen het lijf. Wat blijkt: de kersverse winnaar van de Ballon d'Or kan een paar woordjes Nederlands. 

Dat onthult Peeters, die dit seizoen verhuurd wordt aan VVV-Venlo, in gesprek met ELF Voetbal. "Hij vroeg me iets in het Spaans. Ik gaf antwoord, maar hij hoorde dat ik niet uit Spanje kwam. Toen ik vertelde dat ik uit Nederland kom, begon hij direct allerlei woorden in het Nederlands op te dreunen."

"Eerst Alles goed?, de andere woorden kan ik beter niet herhalen, haha. Pepe zat naast hem en kende die Nederlandse woorden ook allemaal."

Na afloop van het huidige seizoen meldt de negentienjarige Peeters zich weer in Madrid. "Mijn doel is volgend jaar mee mogen in de voorbereiding naar de Verenigde Staten of Azië, waar Real een aantal oefenduels speelt. Spelen in het eerste elftal van Real Madrid, de beste club van de wereld. Dat blijft mijn grote droom!"