Eredivisie-jubilaris tikt 500 wedstrijden aan: 'Het zag er ook uit als de 500e'

Eredivisie-jubilaris tikt 500 wedstrijden aan: 'Het zag er ook uit als de 500e'

14-12-2017 21:05
2

Michel Breuer speelde tegen Heracles Almelo zijn 500e Eredivisie-wedstrijd. De verdediger van Sparta vond dat het er ook zo uitzag. Hij is niet tevreden over zijn eigen spel tegen Heracles (3-2 verlies).

"Ja, dat is leuk voor later. Maar van mijn kant zag het er ook uit als de 500e", grapt Breuer voor de camera van FOX Sports. "Het was heel slecht en slap. De duels waren niet goed. Dat zijn van die dingen. Het is zo, ik weet het ook. Soms is het niet te verklaren. Dan moet je zeggen: dat mag niet gebeuren. Het zal allemaal wel, maar het gebeurt ons wel. Het was een heel laag niveau. Gelukkig hebben we dat recht getrokken."

In de tweede helft ging Sparta beter spelen, met name omdat Loris Brogno ingebracht werd. Breuer: "Een jongen die altijd dreiging heeft, maar hij deed niet mee in de eerste helft. Ik kan het allemaal wel volgen. Het is niet zo dat als Brogno meedoet het allemaal gaat lopen als een trein. Het is een jongen met kwaliteiten en die kan scoren. Hij kan ook spelen, maar er worden keuzes gemaakt. Die zijn helemaal niet raar, denk ik."