Suk (op de voorgrond)

Indonesische topclub wil vijfde Nederlander halen: Heb de geruchten ook gehoord

Indonesische topclub wil vijfde Nederlander halen: "Heb de geruchten ook gehoord"

15-12-2017 07:30
5

De Indonesische topclub Bali United lijkt een vijfde speler uit Nederland aan de selectie toe te willen voegen. De half Indonesische Go Ahead Eagles-middenvelder Joey Suk is onderwerp van de transfergeruchten vanuit het Verre Oosten.

Dit wordt vrijdagochtend gemeld door De Stentor, dat zich op zijn beurt weer baseert op het Indonesische medium Jawa Pos. Ik heb de geruchten ook gehoord'', laat Suk weten aan de regionale krant. "Maar ik ben er totaal niet mee bezig. Go Ahead Eagles vereist nu onze focus. Het gaat sportief niet goed en we moeten zo snel mogelijk de weg omhoog vinden."

"Ik heb nog geen idee of ik hier wil blijven. Het is ook geen issue", vervolgt de 28-jarige middenvelder, die nog tot het einde van het seizoen onder contract staat in de Vetkampstraat. Suk heeft nog regelmatig contact met Diego Michiels, zijn oud-ploeggenoot die tegenwoordig furore maakt in Indonesië. "Diego is een goede vriend van mij, we spreken elkaar vaker. Natuurlijk zou hij het leuk vinden als ik die kant op zou gaan, maar er speelt niets. Ik heb met niemand gesproken.''

Bij Bali United staan momenteel vier Nederlanders onder contract: Stefano Lilypaly, Irfan Bachdim en Nick van der Velden speelden er al langer en sinds deze week kan Kevin Brands aan dat rijtje toegevoegd worden.