'Sneijder verlegt aandacht naar Mexico: onderhandelingen met ex-club Ronaldinho'

'Sneijder verlegt aandacht naar Mexico: onderhandelingen met ex-club Ronaldinho'

15-12-2017 07:49
7

Wesley Sneijder is onderdeel van een opmerkelijk transfergerucht. De Mexicaanse tak van het medium ESPN bericht vrijdagnacht Nederlandse tijd dat de recordinternational van Oranje in onderhandeling is met de Mexicaanse club Querétaro FC.

De Mexicanen sloten de eerste seizoenshelft af als nummer zestien en hopen naar verluidt dat ze Sneijder voor de start van de tweede seizoenshelft (op 8 januari 2018, red.) aan de selectie toe kunnen voegen. Querétaro deinst er niet voor terug om grote namen binnen te halen: Ronaldinho werd in 2014 aangetrokken door de Mexicanen, maar zijn verblijf zou uiteindelijk beperkt blijven tot één seizoen.

Hoewel zijn huidige werkgever, het Franse OGC Nice, ontkent dat Sneijder bezig is met een vertrek, gonst het van de geruchten rondom de 33-jarige spelmaker. Sneijder flirtte afgelopen zomer al met een transfer naar FC Utrecht en een Amerikaans avontuur. Deze week doken er wederom geruchten op over een transfer naar de Verenigde Staten, die overigens werden weerlegd door zaakwaarnemer Guido Albers.