'Prima beslissing van Mbappé om nee te zeggen tegen Real Madrid'

'Prima beslissing van Mbappé om nee te zeggen tegen Real Madrid'

15-12-2017 08:28
16

De aanstaande Champions League-confrontatie tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain belooft met name voor Kylian Mbappé een speciale te worden. De tienersentatie werd afgelopen zomer nadrukkelijk gevolgd door beide clubs, maar koos uiteindelijk voor PSG.

Volgens voormalig Arsenal-vedette Robert Pires heeft Mbappé de juiste keuze gemaakt. "Een prima beslissing, want het was voor hem heel belangrijk om in Frankrijk te blijven", vertelt Pires aan Marca. "Hij is nog steeds jong en heeft nog veel te bewijzen. Ik weet dat Real Madrid en Zinedine Zidane gecharmeerd zijn van hem en misschien gaat hij ooit nog die kant op. Maar ik blijf zeggen dat het voor hem en zijn familie belangrijk is om in Frankrijk te blijven."

Pires blikt alvast vooruit op de dubbele Champions League-confrontatie tussen beide grootmachten, die wordt afgewerkt op 14 februari en 6 maart. "Ik denk dat niemand blij is met deze loting", aldus de voormalig vleugelaanvaller, die geen favoriet durft aan te wijzen. "Real Madrid heeft meer ervaring en hebben met Ronaldo een van de beste spelers ter wereld rondlopen. Maar PSG heeft specifiek ingekocht om de Champions League te kunnen winnen."