Twee spelers getipt bij Feyenoord: 'De vraag of Feyenoord weer wil investeren'

Twee spelers getipt bij Feyenoord: 'De vraag of Feyenoord weer wil investeren'

15-12-2017 09:07
34

Tegen sc Heerenveen (1-1) werd duidelijk dat Feyenoord niet zomaar de weg naar boven weer heeft ingeslagen. De Rotterdammers lijken gebaat bij winterse versterkingen, maar het is de vraag of die er komen.

Het Algemeen Dagblad ziet dat Feyenoord om wedstrijden te winnen heel erg afhankelijk is van Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis. Bovendien is de defensie allesbehalve een onneembare vesting. Met de terugkeer van Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden nemen de opties van coach Giovanni van Bronckhorst achterin wel weer toe, maar het lijkt te ontbreken aan creativiteit.

Volgens het AD bezit Deroy Duarte van Sparta de diepgang waar het Feyenoord aan ontbreekt, terwijl Zakaria Labyad over de nodige creativiteit beschikt. 'De vraag is of beide spelers betaalbaar zijn voor Feyenoord. De vraag is ook, als dat zo is, of de club alweer flink wenst te investeren na een zomer waarin er nogal wat geld werd gespendeerd', schrijft de krant.

Technisch directeur Martin van Geel lijkt aan de andere kant weinig keus te hebben. Feyenoord staat respectievelijk veertien en negen punten achter op rivalen PSV en Ajax, al speelde het wel een duel minder.

Lees ook: Labyad verklapt transfer naar Nederlandse topclub: 'Er gaat wat gebeuren'