Lozano? Nooit van gehoord. Nee, gekkigheid. Ik kan genieten van zo'n speler

"Lozano? Nooit van gehoord. Nee, gekkigheid. Ik kan genieten van zo'n speler"

15-12-2017 11:45
26

ADO Den Haag pakte zes punten uit de laatste twee wedstrijden en kan relatief ontspannen toe te leven naar de confrontatie met koploper PSV, dat dit kalenderjaar alle Eredivisie-duels in het eigen Phillips Stadion in winst omzette. Clubicoon Tom Beugelsdijk laat weten onder de indruk te zijn van PSV.

"Lozano? Nooit van gehoord. Nee, gekkigheid. Ik kan genieten van zo'n speler", grapt de centrale verdediger tegenover De Telegraaf, waarna hij op serieuze toon zijn waardering voor PSV uitspreekt. "Mensen klagen over het spel, maar ze pakken wel punten. Ik ben zelf een type dat denkt: lekker belangrijk! Als zij daarmee kampioen worden, dan lachen ze zich kapot, toch?"

Een overwinning in Eindhoven ligt niet voor de hand en dat realiseert Beugelsdijk zich maar al te goed. "Ik wil nu gewoon bikkelen en een goede wedstrijd neerzetten. En er vertrouwen uithalen voor de laatste wedstrijd tegen PEC Zwolle." De stopper stond al bij ADO onder contract toen men voor het laatst een uitduel tegen PSV won, maar maakte de 0-1 in het seizoen 2010/2011 niet mee. "Ik was uitgeleend aan FC Dordrecht haha."