Stats én odds ruim in het voordeel van Ajax: 5,00 voor Amsterdamse zege

Stats én odds ruim in het voordeel van Ajax: 5,00 voor Amsterdamse zege

zaterdag 16 december 2017 om 14:00

Het kan verkeren in de voetballerij, daar weet Ajax alles van. De vorm is de laatste tijd goed en daar kunnen nieuwe users bij bookmaker LeoVegas nu op inspelen. De odd van Ajax wint van AZ is namelijk verhoogd naar 5,00.

Speel mee! Ajax-zege verhoogd van 1,95 naar 5,00! Klik hier!

De tactische omzetting van Marcel Keizer om mét Frenkie de Jong als inschuivende verdediger te spelen pakte de laatste twee duels goed uit. Zowel PSV (3-0) als Excelsior (3-1) werd betrekkelijk eenvoudig aan de kant gezet en het gat met koploper PSV is inmiddels teruggebracht naar 5 punten. Ajax zit dus in een lekkere flow.

Bij bookmaker LeoVegas is er nu een speciale actie voor nieuwe spelers: 5,00 keer je inzet wanneer Ajax van AZ wint. Normaliter is de odd 1,95, maar voor deze wedstrijd heeft de bookmaker er een schepje bovenop gedaan voor iedereen die nu een account aanmaakt.

Met AZ treft Ajax een tegenstander die het de laatste tijd prima doet, maar de statistieken tegen de traditionele top 3 zijn niet al te best. Dit seizoen werd er al verloren van Feyenoord (0-4) en PSV (3-2), terwijl afgelopen seizoen 5 van de 6 wedstrijden tegen de top 3 eindigden in een nederlaag. Meespelen met een zege van Ajax is, zeker gezien de verhoogde odd, een prima keuze!

Match facts:

- Ajax is al 5 duels op rij ongeslagen
- Ajax scoorde in al deze duels minimaal 3 keer
- Ajax won 5 van de 8 uitduels in de Eredivisie
- AZ verloor 3 van de laatste 4 thuisduels van Ajax
- AZ won in januari 2016 voor het laatst van een topclub (Feyenoord, 4-2)

Speel mee! Ajax-zege verhoogd van 1,95 naar 5,00 keer je inzet! Klik hier!

Poll

Gaat Ajax zondag winnen van AZ?

(2055 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws

Stats én odds ruim in het voordeel van Ajax: 5,00 voor Amsterdamse zege