'Hij heeft daar iets over gezegd. Hoe het gevoel is binnen Feyenoord'

'Hij heeft daar iets over gezegd. Hoe het gevoel is binnen Feyenoord'

15-12-2017 19:21
4

Alex Pastoor is vrijdagochtend wakker geworden met een katergevoel. Dat heeft te maken met de zure 3-2 nederlaag van Sparta tegen Heracles Almelo van donderdagavond. Zondag wacht de wedstrijd tegen Feyenoord, die Pastoor en zijn spelers veel nieuwe energie geeft.

"De een doet een hersteltraining. De ander doet wat meer. We hebben het geluk dat we zondag weer mogen en hebben ook nog het geluk dat we tegen Feyenoord moeten. Dat geeft zoveel energie dat je snel tot de orde van de dag over kunt gaan", zegt Pastoor voor de camera van RTV Rijnmond

Wedden

Meer odds

Bij zowel Sparta als Feyenoord heerst er bepaald geen hosannastemming. "Steven Berghuis heeft daar deze week iets over gezegd", zegt Pastoor. "Die heeft aangegeven hoe het gevoel is binnen die ploeg. Dat het niet lekker loopt en ze moeite hebben met het creëren en afmaken van kansen. Dat klopt wel. Wij zitten er voetballend wél heel aardig in, maar ons probleem is het afmaken van kansen. Proschwitz heeft er twee gemaakt. Dat is goed voor hem, maar ook voor het team."

De gedachten van Pastoor gaan terug naar 5 mei van dit jaar, toen Sparta op Het Kasteel met 1-0 won door een goal van Mathias Pogba in de eerste minuut. Pastoor: "Het zou prettig zijn om weer snel op voorsprong te komen, maar dat plan zal Feyenoord ook wel hebben ben ik bang. Je moet doen wat er van je gevraagd wordt. Gister ging dat op fragmenten na goed."