Update: PSV reageert op Brands-geruchten: niets gehoord van Chelsea

Update: PSV reageert op Brands-geruchten: niets gehoord van Chelsea

16-12-2017 11:44
47

Marcel Brands is in beeld om de nieuwe technisch directeur van Chelsea te worden. Dat meldt De Telegraaf zaterdagochtend.

Chelsea is op zoek naar de opvolger van de naar AS Monaco vertrokken Michael Emenalo en heeft Brands inmiddels al benaderd. De Londense club moet overigens nog een keuze maken over de opvolging van Emenalo en de technisch manager van PSV is niet de enige kandidaat. Maar Chelsea is wel onder de indruk van het werk van Brands.

De club heeft de afgelopen jaren vaak te maken gehad met Brands in de transfer van Jeffrey Bruma en het tot drie keer toe huren van Marco van Ginkel. Met zijn ervaring en het slagen in het aantrekken van buitenlandse spelers (zoals Hirving Lozano) heeft Brands een interessant cv voor Chelsea. Bovendien zat de technisch manager al regelmatig met andere Engelse clubs om de tafel in de deals over Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Davy Pröpper. Dries Mertens en Kevin Strootman werden aan de Serie A verkocht.

Update 11.44: PSV heeft tegenover het Eindhovens Dagblad gereageerd op de berichtgeving rondom Brands. Volgens de Eindhovenaren heeft zowel Brands zelf als de club niets vernomen vanuit Londen.