Update: NAC reageert via officiële kanalen op boze Verbeek: 'Bloemen gestuurd'

Update: NAC reageert via officiële kanalen op boze Verbeek: 'Bloemen gestuurd'

16-12-2017 15:36
86

Gertjan Verbeek is ontstemd over de manier waarop NAC Breda met de blessure van FC Twente-speler Luciano Slagveer omgaat. Die is twee tot vier maanden geblesseerd vanwege een onbezonnen actie van doelman Nigel Bertrams.

Verbeek is met name boos om de reactie van de NAC Breda-fans. "Van de trainer (Stijn Vreven, red.) verwacht ik niets, maar we hebben ook niks van de club vernomen. Luciano werd tijdens zijn aftocht bekogeld met ijsballen. Niemand die er wat aan deed. Ongehoord. Dit heeft niets met normen en waarden te maken", zegt Verbeek in Tubantia.

Door de onbesuisde actie van Bertrams is Slagveer tot diep in het seizoen afwezig en moet NAC het ook lang zonder zijn doelman stellen. Bertrams kreeg een schorsing van zes wedstrijden voor de trap die hij aan de rechtsbuiten van FC Twente uitdeelde.

Update 15.36: NAC Breda 'kan zich niet vinden in de woorden van Verbeek', zo laat de club zaterdag via de officiële kanalen weten. Er volgt een opsomming van acties die zijn ondernomen na de wedstrijd tegen FC Twente van afgelopen week. 'Bloemen gestuurd naar Slagveer, officieel excuses gemaakt aan directie FC Twente, Bertrams contact gezocht met Slagveer voor excuus en forse schorsing geaccepteerd plus Supporters aangesproken op gedrag'.