Gehuurd duo komt niet van de plannen van Verbeek voor: 'Kijken wat er mogelijk is'

Gehuurd duo komt niet van de plannen van Verbeek voor: 'Kijken wat er mogelijk is'

16-12-2017 10:46
10

FC Twente-trainer Gertjan Verbeek hoopt tijdens de winterse transferperiode versterkingen naar Enschede te halen. De Tukkers zagen Luciano Slagveer tijdens de midweekse wedstrijd tegen NAC Breda een zware schouderblessure oplopen, waardoor de rechtsbuiten voorlopig niet beschikbaar is.

"Zijn wegvallen beperkt ons in de keuzes", laat Verbeek weten aan TC/Tubantia. De 55-jarige trainer ziet het niet zitten in huurlingen Nikola Gjorgjev (Grasshoppers) en Isaac Buckley-Ricketts (Manchester City), die dit seizoen niet op speeltijd lijken te hoeven rekenen.

Volgens Verbeek is het voor FC Twente bittere noodzaak om tijdens de winterstop de transfermarkt op te gaan. "Eerlijk gezegd kunnen we in elke linie wel een versterking gebruiken, maar we zullen moeten kijken wat onze mogelijkheden zijn." Verbeek heeft zich nog niet gemeld bij de directie. "Dat hoef ik niet te doen, want zij zitten er zelf ook met de neus bovenop. Zij zien ook wat er is gebeurd."

Sinds Verbeek in de Grolsch Veste aan de slag is gegaan, heeft FC Twente vier punten uit zes wedstrijden gepakt. De Tukkers staan vijftiende en spelen zaterdagavond tegen Vitesse.

Lees ook: Verbeek ontstemd over NAC: "Dit heeft niets met normen en waarden te maken"