Gio over 'mooie wedstrijd': 'Eenrichtingsverkeer, maar we kwamen er niet doorheen'

Gio over 'mooie wedstrijd': 'Eenrichtingsverkeer, maar we kwamen er niet doorheen'

16-12-2017 11:04
3

Feyenoord gaat zondagmiddag op bezoek bij stadsgenoot Sparta proberen om een opvallend slechte reeks te beëindigen. De stadionclub verloor de laatste vier Eredivisie-wedstrijden op Het Kasteel, waar op 10 september 2006 voor het laatst werd gewonnen door Feyenoord.

"Toch zijn het mooie wedstrijden om te spelen'', laat trainer Giovanni van Bronckhorst weten aan het Algemeen Dagblad. "Ik maakte het al mee als jeugdspeler van Feyenoord, later in de hoofdmacht en sinds vorig seizoen als trainer. Het is niet zomaar een wedstrijd." Ook tijdens het voorbije kampioensseizoen ging het mis op Spangen. Vorig jaar was het gewoon eenrichtingsverkeer. Maar we kwamen er niet doorheen", blikt Van Bronckhorst terug.

Wedden

Meer odds

De trainer ging in gesprek met de ochtendkrant ook in op de situatie van Jens Toornstra. De aanvallende middenvelder was vorig seizoen nog in bloedvorm met veertien Eredivisie-goals, maar komt er dit seizoen niet aan te pas. "Fysiek is Jens helemaal in orde, alleen zit je soms nu eenmaal in een periode dat het even niet loopt", aldus Van Bronckhorst die vertrouwen blijft houden in Toornstra. "Want hij is wel een speler die het vermogen heeft om op het juiste moment te vertrekken."

Lees ook: Van Bronckhorst bezig met tegenvallende Feyenoorder: "We steunen hem daarin"