Gio over 'mooie wedstrijd': 'Eenrichtingsverkeer, maar we kwamen er niet doorheen'

  Gio over 'mooie wedstrijd': 'Eenrichtingsverkeer, maar we kwamen er niet doorheen'

  zaterdag 16 december 2017 om 11:04

  Feyenoord gaat zondagmiddag op bezoek bij stadsgenoot Sparta proberen om een opvallend slechte reeks te beëindigen. De stadionclub verloor de laatste vier Eredivisie-wedstrijden op Het Kasteel, waar op 10 september 2006 voor het laatst werd gewonnen door Feyenoord.

  "Toch zijn het mooie wedstrijden om te spelen'', laat trainer Giovanni van Bronckhorst weten aan het Algemeen Dagblad. "Ik maakte het al mee als jeugdspeler van Feyenoord, later in de hoofdmacht en sinds vorig seizoen als trainer. Het is niet zomaar een wedstrijd." Ook tijdens het voorbije kampioensseizoen ging het mis op Spangen. Vorig jaar was het gewoon eenrichtingsverkeer. Maar we kwamen er niet doorheen", blikt Van Bronckhorst terug.

  De trainer ging in gesprek met de ochtendkrant ook in op de situatie van Jens Toornstra. De aanvallende middenvelder was vorig seizoen nog in bloedvorm met veertien Eredivisie-goals, maar komt er dit seizoen niet aan te pas. "Fysiek is Jens helemaal in orde, alleen zit je soms nu eenmaal in een periode dat het even niet loopt", aldus Van Bronckhorst die vertrouwen blijft houden in Toornstra. "Want hij is wel een speler die het vermogen heeft om op het juiste moment te vertrekken."

  Lees ook: Van Bronckhorst bezig met tegenvallende Feyenoorder: "We steunen hem daarin"

  Poll

  Gaat Feyenoord weer eens winnen bij Sparta?

  (193 stemmen)

  Plaats een reactie

  Kopstootje +8319
  zaterdag 16 december 2017 om 11:08
  Heeft Jens altijd gehad.
  Een korte goeie periode, gevolgd door een langere periode waarin niks lukt.
  Vind ik leuk
  Baileys 2002 +18019
  zaterdag 16 december 2017 om 11:10
  Ik hoop dat Feyenoord wint maar ik vrees van niet.
  Vind ik leuk
  Spartan +6488
  zaterdag 16 december 2017 om 11:12
  En ik hoop van niet, maar vrees van wel ;-)
  Vind ik leuk
  Baileys 2002 +18019
  zaterdag 16 december 2017 om 11:23
  Haha. Vind het altijd een mooie wedstrijd. Maar Feyenoord scoort zo moeilijk. Maar Sparta ook. Ze zijn allebei niet echt in vorm.
  Vind ik leuk
  Nuance +8684
  zaterdag 16 december 2017 om 12:29
  Voor Spartanen veel meer beladen dan voor ons. Sparta deed Feyenoord echt pijn vorig seizoen. Zo’n goal maakt die Pogba nooit meer. En dan op dat hoerenkunstgras. Ik geloof dat we na die wedstrijd vier blessures hadden en een schorsing van Vilhena.
  Sparta zal alles geven, en als Feyenoord op 80% voetbalt, gaan we weer de boot in.
  Vind ik leuk
  13 +11580
  zaterdag 16 december 2017 om 16:23
  Elia, Jørgensen, Kongolo, Jones, Bilal dacht ik. 3 verliespunten was al zuur, maar door blessures en schorsing Vilhena had ik een hard hoofd in de titelkansen. Phew, het hield me allemaal nogal bezig toen! Maar gelukkig kwam het allemaal goed en hielpen die 3 punten Sparta bij nipt direct behoud. (Vind 3 R’damse clubs op het hoogste niveau wel leuk.)
  Hopelijk verloopt de derby dit keer niet zo dramatisch voor ons, hoewel er nu wel minder spanning op staat. Bekerwedstrijden zijn nu misschien wel belangrijker.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +13626
  zaterdag 16 december 2017 om 14:11
  Anti-voetbal!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Gio over 'mooie wedstrijd': 'Eenrichtingsverkeer, maar we kwamen er niet doorheen'