Vermoedelijke Feyenoord-elf: twijfels over rechtsback, 'postbode' houdt vertrouwen

Vermoedelijke Feyenoord-elf: twijfels over rechtsback, 'postbode' houdt vertrouwen

16-12-2017 11:32
11

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst lijkt niet van plan om al te veel aan zijn opstelling te sleutelen voor de stadsderby tegen Sparta. Volgens het Algemeen Dagblad gaat de stadionclub spelen met dezelfde elf namen die woensdagavond een punt pakten tegen sc Heerenveen.

Alleen over de rechtsbackpositie heeft de ochtendkrant nog twijfels. Tegen Heerenveen stond Jeremiah St. Juste nog rechts achterin, aangezien Bart Nieuwkoop kampte met een blessure. Nieuwkoop is inmiddels op de weg terug en ondergaat zaterdag zijn laatste test, waarin bekeken wordt of hij kan spelen op Het Kasteel.

Op het middenveld lijkt Van Bronckhorst vast te houden aan het drietal Sofyan Amrabat-Karim El Ahmadi-Tonny Vilhena, waardoor Jens Toornstra wederom vanaf de bank moet beginnen. Met name 'postbode' Vilhena krijgt de laatste tijd veel kritiek vanwege zijn spel, maar behoudt het vertrouwen van Van Bronckhorst.

De vermoedelijke opstelling: Jones; St. Juste, Tapia, Van Beek, Malacia; Amrabat, El Ahmadi, Vilhena; Berghuis, Jörgensen, Larsson.