Blind senior voorziet transfer van zoon: Dat is geen onlogische gedachte

Blind senior voorziet transfer van zoon: "Dat is geen onlogische gedachte"

16-12-2017 19:12
22

Danny Blind houdt serieus rekening met een vertrek van zoon Daley bij Manchester United. Dat zei de voormalig bondscoach zaterdagavond in de studio van Ziggo Sport. Engelse kranten speculeren de laatste weken volop over een aanstaande transfer van de Oranje-verdediger. 

Manchester Evening News schreef vrijdag dat Blind één van de spelers is die op het lijstje staat om in januari al verkocht te worden. "Dat is geen onlogische gedachte, want zijn contract loopt af", reageerde Blind senior op dat nieuws."

"Manchester United heeft nog wel de gelegenheid om een optie te lichten, voor een extra. Dat zullen ze misschien doen, want dan kunnen ze een hogere transfersom ontvangen. Misschien gaat United zelf ook nog wel kopen. Ik weet het niet."

Blind (27) zit al weken op de bank bij de huidige nummer twee van de Premier League. "Ik heb geen enkel idee van wat United op dit moment voor transfersom vraagt", vervolgt zijn vader. "Ik reageer nu alleen maar op een bericht, hè. Hij loopt in de zomer uit zijn contract óf hij blijft nog een jaar, als die optie gelicht wordt."

Afgelopen week werd Blind nog gelinkt aan FC Barcelona