Twente sprokkelt punt tegen Vitesse: fraaie goals Jensen en Mount

Twente sprokkelt punt tegen Vitesse: fraaie goals Jensen en Mount

16-12-2017 22:36
51

In een zeer matige wedstrijd hebben FC Twente en Vitesse de punten gedeeld. Fredrik Jansen en Mason Mount bepaalden de eindstand binnen het half uur op 1-1 in de Grolsch Veste.

Zo'n beetje de eerste kans van de wedstrijd leverde direct een doelpunt op. Jensen kreeg de bal fraai aangespeeld van Oussama Assaidi, waarna de Fin zelf ook zeer knap wegdraaide en de bal beheerst achter doelman Remko Pasveer schoot. Na die tegenslag had Vitesse moeite om het spel te maken, maar na 27 minuten was het wel plots gelijk. Een voorzet viel via-via voor de voeten van Mount, die met een drop-kick doel trof.

Wedden

Meer odds

De goals waren ook de enige hoogtepunten voor rust en in de tweede helft werd het er niet beter op. Joël Drommel moest optreden bij een schot van Milot Rashica en Remko Pasveer bij een scherp genomen hoekschop, maar op een spektakel werden de fans in Enschede allerminst getrakteerd. Dat het duel geen winnaar opleverde, was dan ook niet verrassend.

Vitesse dreigt de subtop zodoende uit het oog te verliezen. De Arnhemmers, die slechts twee van hun laatste tien competitieduels wonnen, blijven steken op de zevende plaats met 24 punten. FC Twente heeft nu veertien punten, één meer dan nummer zestien NAC Breda.