Trotse Nederlander verslaat koploper in buitenland: 'Een van mooiste wedstrijden'

  Trotse Nederlander verslaat koploper in buitenland: 'Een van mooiste wedstrijden'

  Gepubliceerd: zondag 17 december 2017 om 11:45zo 17-12-2017 om 11:45

  Bram Nuytinck glimlacht van oor tot oor na de 1-3 zege op Internazionale. De Nederlandse verdediger van Udinese is trots dat hij de ongeslagen status van de Serie A-koploper heeft kunnen beëindigen.

  "Dit is echt fantastisch!", zegt Nuytinck in gesprek met ELF Voetbal. "Dit was een van de mooiste wedstrijden die ik ooit gespeeld heb! Als je naar huis gaat met een 3-1 overwinning in het San Siro tegen Internazionale, dan ben je echt heel blij! Inter doet het dit jaar ook nog eens supergoed, dus het is niet zomaar een overwinning."

  Naast de komst van een nieuwe trainer, Massimo Oddo, heeft Nuytinck ook een nieuw leraar Italiaans. "Onze Italiaans leraar is ingewisseld voor een andere leraar aangezien niemand van de nieuwe jongens goed Italiaans had leren spreken in de afgelopen periode. Nu hebben we een andere leraar via de club en daarnaast volg ik nog privélessen bij een Nederlandse leraar via Skype. Bij die leraar heeft ook Marten de Roon lessen gevolgd dus dat moet goed komen!"

  Nuytinck heeft een verleden bij NEC en Anderlecht. Die clubs volgt hij nog op de voet. "NEC en Anderlecht volg ik natuurlijk nog. Vrijdag speelden ze gelijk tegen Helmond Sport wat eigenlijk niet mag. Met het team, dat ze nu hebben, moeten ze kampioen kunnen worden."

  Poll

  Kan Nuytinck nóg een stapje hoger?

  (158 stemmen)

  Plaats een reactie

  zondag 17 december 2017 om 11:48
  Toch leuk dat die jongen het daar best goed doet.
  Vind ik leuk
  Smithsonian +34043
  zondag 17 december 2017 om 12:12
  Inter word helaas toch geen kampioen.
  Vind ik leuk
  Midden-Noord +90981
  zondag 17 december 2017 om 12:28
  Voor Inter heet het stadion *Stadio Giuseppe Meazza en geen San siro!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws