'Ik ben niet bang voor ontslag, vroeger was ik wél bang voor de tandarts'

'Ik ben niet bang voor ontslag, vroeger was ik wél bang voor de tandarts'

17-12-2017 15:46
11

Alex Pastoor trok na de ontluisterende nederlaag van Sparta tegen Feyenoord (0-7) het boetekleed aan. Van een ontslag is wat hem betreft echter geen sprake.

"Dit is een blamage", erkent Pastoor na afloop op de persconferentie. "Dat onze fans 'schaam je kapot' scanderen, moeten we dragen als kerels. Na de 0-1 was al het vertrouwen weg bij ons, op de eerste drie minuten na ging er echt helemaal niets goed. Dat mogen we elkaar kwalijk nemen. De komende dagen moeten we een pleister gaan plakken op een héél diepe wond."

De positie van Pastoor zal de komende dagen bediscussieerd worden op Het Kasteel. Aan een ontslag denkt de trainer, die met Sparta is afgezakt naar de zeventiende plaats, echter niet. "Ik kan niet verwachten dat men hier na zó'n uitslag, en na dít gedrag op het veld, de polonaise gaat lopen. Dit is mijn eindverantwoording, daar loop ik niet voor weg. Ik ben niet bang voor een ontslag. Vroeger was ik wél bang voor de tandarts, maar met een ontslag ben ik helemaal niet bezig. Daar denk ik niet over na."