Aubameyang was hoofdpijndossier voor Bosz: We hebben één probleem met hem

Aubameyang was hoofdpijndossier voor Bosz: "We hebben één probleem met hem"

Gepubliceerd: zondag 17 december 2017 om 20:38zo 17-12-2017 om 20:38

Pierre-Emerick Aubameyang heeft het de inmiddels ontslagen Peter Bosz niet makkelijk gemaakt bij Borussia Dortmund. Dat laat sportief directeur Michael Zorc doorschemeren in gesprek met het Duitse Sky.

"Aubameyang is een bijzondere speler. Niet alleen door zijn negentien doelpunten in de eerste seizoenshelft, maar hij is ook extravagant en een bijzondere vogel. Dat doet een stad als Dortmund goed", begint Zorc. Maar: "We hebben één probleem met hem: zijn punctualiteit. Dat moet ik heel duidelijk zeggen."

Ook Bosz maakte kennis met de strapatsen van Aubameyang. In november werd de Gabonese spits geschorst door de toenmalige Dortmund-trainer, omdat hij zonder toestemming een cameraploeg naar het trainingsveld had meegenomen en hij regelmatig te laat kwam.

Zorc: "Dat hij regelmatig te laat komt, is er het laatste jaar ingeslopen. Ook zijn maatje Ousmane Dembélé (inmiddels FC Barcelona, red.) gebeurde het vaak. Dan heb je als club een probleem. Want hoe ga je ermee om? Ik denk niet dat we hem helemaal kunnen veranderen, maar we doen ons best. Boven alles blijft hij een topprofessional."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws