'Allach meldt zich en hoopt vertrek van Fraser bij Vitesse te versnellen'

'Allach meldt zich en hoopt vertrek van Fraser bij Vitesse te versnellen'

18-12-2017 09:58
42

Henk Fraser verlaat Vitesse mogelijk al in januari. Dat meldt Omroep Gelderland. De huidige trainer van de Arnhemmers lonkt naar Maccabi Haifa.

Fraser bevestigde maandagochtend aan de Gelderlander dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Vitesse, nadat hij zondagavond al een duidelijke voorzet had gegeven in de uitzending van Studio Voetbal. Mogelijk wordt zijn vertrek versneld door de belangstelling van Maccabi Haifa. Bij de club uit Israël is Mo Allach technisch directeur. Hij kwam dit najaar over van Vitesse, waar hij met plezier en succes samenwerkte met Fraser.

Omroep Gelderland beroept zich op Israëlische bronnen, die melden dat Fraser weleens in de winterstop naar Maccabi Haifa zou kunnen vertrekken. Op dit moment is Rob Maas, ex-trainer van Vitesse en door Allach naar voren geschoven na het vertrek van Peter Bosz in de winter van 2015, de interim-trainer van de Israëlische club. Maas was aanvankelijk assistent-trainer in Haifa, maar volgde de in december ontslagen hoofdtrainer Guy Luzon op.