Ling onderhandelt in Nederland over ex-Feyenoorder: Niet lekker in zijn vel

Ling onderhandelt in Nederland over ex-Feyenoorder: "Niet lekker in zijn vel"

18-12-2017 13:40
8

NEC doet mogelijk zaken met het AS Trencin van Tscheu La Ling. De Slowaakse club heeft zich in Nijmegen gemeld voor Joey Sleegers en wil de transfer voor de kerst afronden.

Dat meldt de Gelderlander. Sleegers komt nauwelijks aan spelen toe onder NEC-trainer Adrie Bogers en lijkt twee jaar na zijn overstap van Feyenoord op weg naar de uitgang. NEC-directeur Remco Oversier is volgens het regionale medium in onderhandeling met Trencin. Bij de Slowaakse club, die in handen is van Ling, spelen met Rodney Klooster, Desley Ubbink, Achraf El Mahdioui en topscorer Rangelo Janga al vier Nederlanders.

NEC krijgt vermoedelijk geen transfersom voor Sleegers (23). Wel probeert Oversier een doorverkoopclausule en bonusconstructie te bedingen in de deal met Trencin. "Joey had een vertrekwens. Zijn periode bij NEC is niet heel succesvol en hij zit niet lekker in zijn vel", licht de technisch directeur toe. "Hij is met grote verwachtingen gehaald, maar heeft het niet waar kunnen maken. Hij is derde, vierde keus op zijn positie. Het is voor alle partijen beter als we meewerken aan een vertrek."