Fraai nieuws voor PEC Zwolle: 'Samenwerking is ons uitstekend bevallen'

Fraai nieuws voor PEC Zwolle: 'Samenwerking is ons uitstekend bevallen'

18-12-2017 21:11
38

Mooi nieuws voor PEC Zwolle. De nummer vier van de Eredivisie blijft tot en met het seizoen 2023/2024 in het MAC3PARK stadion spelen. Het tweejarige contract tussen de vastgoedorganisatie MAC3PARK en de club is opengebroken, om een nieuwe verbintenis voor de komende zeven jaar aan te gaan.

Het stadion van PEC draagt sinds 2016 de naam van MAC3PARK. Dat contract loopt echter in juli 2018 af. "De samenwerking met MAC3PARK is ons de afgelopen jaren uitstekend bevallen", zegt PEC-voorzitter Adriaan Visser op de clubsite. "Wij zijn dan ook zeer content met het verlengen en opwaarderen van deze overeenkomst. Het is een substantiële verbetering vanwege de langere contractperiode. Dit verlengde contract biedt zekerheid en is financieel goed voor onze club."

MAC3PARK heeft op commercieel gebied veel profijt van de samenwerking met PEC. "Via de Eredivisie krijgen wij landelijke aandacht. Wij beschouwen het stadion tevens als een unieke ontmoetingsplaats in de Regio Zwolle, waar veel mensen samenkomen. Dat biedt onze bedrijven de komende jaren een mooi platform om zaken te doen", zegt directeur Meine Breemhaar.