Vertrekkende Fraser gelinkt aan winterse transfer: Is absoluut niet aan de orde

Vertrekkende Fraser gelinkt aan winterse transfer: "Is absoluut niet aan de orde"

18-12-2017 22:48
30

Henk Fraser kan niets met de geruchten die hem linken aan een transfer naar Maccabi Haifa. De afzwaaiende Vitesse-trainer zegt dat hij niet bezig is met de Israëlische club.

"Haifa is absoluut niet aan de orde", reageert Fraser kort tegenover De Gelderlander. Wat vast staat is dat Vitesse en Fraser uit elkaar gaan. Volgens de geruchten uit Israël wil Mo Allach, technisch directeur van Maccabi Haifa, hem al in de winter naar Israël halen. Allach maakte onlangs vanuit Arnhem de overstap naar Maccabi. Wat Fraser betreft blijft hij tot het einde van het seizoen in Arnhem. "Ik ben er de persoon niet naar om halverwege een seizoen op te stappen. Ik wil de klus bij Vitesse afmaken."

Dat Fraser weggaat heeft voor een groot deel te maken met de bemoeienissen van commissaris Valery Oyf, die zich met de opstelling van Fraser wil bemoeien. Ook de transfer van Allach naar Maccabi Haifa heeft voor veel irritatie gezorgd bij Fraser. De 51-jarige trainer is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in Arnhem. Daarvoor was hij trainer van ADO Den Haag.