'PSV trekt tóch aan langste eind: miljoenendeal lijkt snel rond te komen'

'PSV trekt tóch aan langste eind: miljoenendeal lijkt snel rond te komen'

19-12-2017 14:08
68

Komt-ie wel of niet naar Eindhoven? Het gonst al bijna twee weken van de geruchten rond Maximiliano Romero. Voetbal International meldt dinsdagmiddag dat PSV er vanuit gaat dat de Argentijnse tiener deze week zijn handtekening zet onder een contract. 

Afgelopen week leek de overstap van Romero (18) naar de koploper van de Eredivisie bijna in kannen en kruiken. Op social media was te zien hoe de aanvaller in Eindhoven aanwezig was en zijn zaakwaarnemer Rolando Zaraté bevestigde aan diverse media dat er op korte termijn witte rook te verwachten viel.

Een bericht van BILD op maandagavond kwam dan ook onverwacht. Niet PSV, maar Borussia Dortmund leek volgens de boulevardkrant aan de haal te gaan met Romero. Vélez Sarsfield was er naar verluidt tóch niet uitgekomen met technisch manager Marcel Brands.

VI heeft begrepen dat PSV er wel degelijk op rekent dat de deal met Romero deze week in orde komt. De lijstaanvoerder gaat volgens diverse media zo'n tien miljoen euro op tafel leggen voor de Zuid-Amerikaanse goaltjesdief.