'Mijn ouders wonen op loopafstand van De Kuip, slagen bij Feyenoord is het doel'

'Mijn ouders wonen op loopafstand van De Kuip, slagen bij Feyenoord is het doel'

20-12-2017 08:13
12

Mohamed El Hankouri zet een doorbraak bij Feyenoord niet uit het hoofd. De twintigjarige aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis voor Willem II, waar hij voornamelijk als invaller fungeert.

In het bekerduel met RKC Waalwijk (3-0) viel El Hankouri dinsdag al na een half uur in voor de geblesseerde Bartholomew Ogbeche. "Ik wil natuurlijk meer spelen, maar ik moet het gewoon laten zien op de trainingen. En als ik erin kom moet ik mijn kans benutten", zegt hij tegen Voetbal Inside.

Hoewel El Hankouri pas acht keer in actie kwam in de Eredivisie, waarvan drie keer als basisspeler, ziet hij wel degelijk het nut in van de verhuurperiode. "Ik denk dat ik hier steeds volwassener wordt. Je krijgt gewoon minuten en dan kun je jezelf meer laten zien. En het is voor het vertrouwen", aldus de aanvaller, die zichzelf de tijd gunt. "Ik doe het rustig aan, stap voor stap."

El Hankouri denkt nog wel aan Feyenoord. "Ik heb bijna heel mijn leven daar gevoetbald, dus ik denk altijd terug aan Feyenoord. Mijn ouders wonen op loopafstand van het stadion. Dus als ik terugga naar mijn ouders kom ik altijd langs het stadion. Slagen bij Feyenoord is nog steeds het doel. Ik hoop dat het gaat lukken."