Zaakwaarnemer Romero claimt wintertransfer PSV, onduidelijkheid over Argentijn

Zaakwaarnemer Romero claimt wintertransfer PSV, onduidelijkheid over Argentijn

21-12-2017 18:22
17

PSV heeft Maximiliano Romero binnen, maar er heerst nog onduidelijkheid over wanneer de Argentijn daadwerkelijk aan gaat sluiten in Eindhoven. PSV communiceert dat het contract van Romero ingaat op 1 juli 2018, terwijl men in Argentinië ervan uitgaat dat hij zich op 1 januari al meldt op De Herdgang.

Romero's zaakwaarnemer laat aan het Eindhovens Dagblad weten dat Romero in januari op huurbasis aansluit bij PSV. Volgens De Telegraaf is dat echter nog geen uitgemaakte zaak. De Eindhovenaren zouden momenteel de mogelijkheden onderzoeken om hem een half jaar te huren. De zaakwaarnemer van de aanvaller meldt aan het ED dat Romero in januari wordt gehuurd, maar PSV kan dat niet bevestigen. De club wijst erop dat het contract op 1 juli ingaat, maar houdt de deur wel op een kleine kier: "In de voetballerij is niets uit te sluiten."

Wat wél zeker is is dat PSV zich heeft verzekerd van de diensten van Romero. De transfer van de achttienjarige Argentijn leek in kannen en kruiken, tot er ineens berichten opdoken dat Borussia Dortmund zich met de situatie ging bemoeien. Uiteindelijk heeft PSV toch aan het langste eind getrokken.