'20-jarige Jupiler League-revelatie in belangstelling van drie Eredivisie-clubs'

'20-jarige Jupiler League-revelatie in belangstelling van drie Eredivisie-clubs'

Gepubliceerd: vrijdag 22 december 2017 om 07:55vr 22-12-2017 om 07:55

FC Emmen heeft regelmatig scouts op de tribune zitten voor revelatie Keziah Veendorp (20). De centrale verdediger kwam afgelopen zomer over van FC Groningen en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door diverse Eredivisie-clubs.

Volgens RTV Drenthe gaat het om clubs als Heracles Almelo, ADO Den Haag en sc Heerenveen. De clubleiding van Emmen houdt rekening met een tussentijds vertrek van Veendorp, die wekelijks uitblinkt bij de Jupiler League-club. Er liggen echter nog geen concrete aanbiedingen op tafel. 

Emmen-trainer Dick Lukkien kan zich voorstellen dat clubs op de tribune zitten voor Veendorp. "Keziah is gewoon een hele interessante speler, is jong en heeft natuurlijk ook een aardig verleden met zijn wedstrijden in de nationale jeugdelftallen en de belangstelling die er was van de Franse topclubs AS Monaco en Paris Saint-Germain. Maar er is bij mij niets bekend dat er iets op stapel staat en eerlijk gezegd hoop ik dat hij hier ook het seizoen gewoon afmaakt."

Veendorp zelf weet van niets en is ook niet met een andere club bezig. "Natuurlijk wil ik hogerop. Het liefst zo snel mogelijk. Wie weet kan dat met Emmen. Maar voorop staat dat ik ook gewoon een jaar lang wil voetballen, een heel seizoen dus. We zijn nu halverwege en ik wil deze lijn gewoon doortrekken. Eigenlijk vind ik dat ik weer beter moet presteren, want de laatste weken ging het toch wat minder."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws